DSC00271a
DSC01790_1
Haastrecht

Deskundigheid in de omgeving van Haastrecht voor sanitaire installaties

Zijn uw sanitaire installaties gedateerd, want ook die vlakbij Haastrecht zijn in de zoveel tijd toe aan vervanging? Want een douche is tegenwoordig meer dan alleen een badkamer. Het is uw eigen stukje wellness in huis. Een plek waar u ontspannen de dag begint of waar u de dag weer van u afspoelt. Verlangt u ook naar zo’n dagelijks relax moment, maar ziet u op tegen de verbouwing aan de sanitaire installaties nabij Haastrecht? Wij bieden praktische oplossingen op het gebied van vernieuwing van sanitaire installaties zelfs bij u in de buurt van Haastrecht. Een (totaal)verbouwing kost namelijk geen maanden van uw leven. Wij hebben 23 jaar ervaring, werken met vakmensen en zorgen onder andere voor stofreductie, hierdoor werken wij vakkundig en snel en beperken wij de hoeveelheid stof tot een minimum.

Mogelijkheden voor sanitaire installaties voor u in de omgeving van Haastrecht

Heeft u alle mogelijkheden en innovatieve oplossingen voor uw sanitaire installaties in Haastrecht of omgeving doordacht? Erkelens Sanitair ziet, door zijn jarenlange ervaring, de functie van een ruimte en biedt innovatieve oplossingen aan voor uw gedateerde sanitaire installaties vlakbij Haastrecht. Mogelijkheden waar u zelf waarschijnlijk nog niet bij stil stilstond en die uw woongenot aanzienlijk vergroten in Haastrecht. Veel klanten in Haastrecht en omgeving zijn u voorgegaan en hebben hun sanitaire installaties door ons laten verzorgen. Wij onderscheiden ons binnen onze branche door kwaliteit, duidelijke afspraken, ervaring, goede materialen en eerlijke prijzen!

Sanitaire installaties vervangen of repareren in Haastrecht en omgeving

Al met al hebben wij een aardig pakket wat wij allemaal voor onze klanten kunnen aanbieden:

  • Sanitair werkzaamheden
  • Tegelwerk
  • Stucwerk
  • Badkamers
  • Toiletten
  • Dakwerk (zinkwerk, loodwerk, hemelwaterafvoeren, dakbedekking)
  • Diverse loodgieterswerkzaamheden zoals gasleidingen, waterleidingen, riolering)

Maak gerust een afspraak met ons als u een van deze werkzaamheden door ons zou willen laten uitvoeren middels ons contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook een toilet valt onder sanitaire installaties

Heeft u in het toilet ook zo’n wastafelkraantje altijd veel te hard staat afgesteld? Nog meer frustraties over uw sanitaire installaties nabij Haastrecht? Ook het kleinste kamertje van uw huis in Haastrecht kunnen wij voor u optisch zo groot mogelijk laten lijken en bijzonder comfortabel maken. Van klein tot groot, iedereen wil op een zo prettig mogelijke manier gebruik maken van het toilet. Genoeg geschreven over sanitaire installaties, het is wel duidelijk dat Erkelens uw aangewezen partner in de buurt van Haastrecht is om u sanitaire installaties te vervangen. Volg ons ook op Facebook, voor onze meest recente projecten en meer dan goede reviews van onze klanten! 

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Deskundigheid in de omgeving van Haastrecht voor sanitaire installaties
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring