DSC00271a
DSC01790_1
Hoogmade

Deskundigheid in de omgeving van Hoogmade voor sanitaire installaties

Zijn uw sanitaire installaties gedateerd, want ook die vlakbij Hoogmade zijn in de zoveel tijd toe aan vervanging? Want een douche is tegenwoordig meer dan alleen een badkamer. Het is uw eigen stukje wellness in huis. Een plek waar u ontspannen de dag begint of waar u de dag weer van u afspoelt. Verlangt u ook naar zo’n dagelijks relax moment, maar ziet u op tegen de verbouwing aan de sanitaire installaties nabij Hoogmade? Wij bieden praktische oplossingen op het gebied van vernieuwing van sanitaire installaties zelfs bij u in de buurt van Hoogmade. Een (totaal)verbouwing kost namelijk geen maanden van uw leven. Wij hebben 23 jaar ervaring, werken met vakmensen en zorgen onder andere voor stofreductie, hierdoor werken wij vakkundig en snel en beperken wij de hoeveelheid stof tot een minimum.

Mogelijkheden voor sanitaire installaties voor u in de omgeving van Hoogmade

Heeft u alle mogelijkheden en innovatieve oplossingen voor uw sanitaire installaties in Hoogmade of omgeving doordacht? Erkelens Sanitair ziet, door zijn jarenlange ervaring, de functie van een ruimte en biedt innovatieve oplossingen aan voor uw gedateerde sanitaire installaties vlakbij Hoogmade. Mogelijkheden waar u zelf waarschijnlijk nog niet bij stil stilstond en die uw woongenot aanzienlijk vergroten in Hoogmade. Veel klanten in Hoogmade en omgeving zijn u voorgegaan en hebben hun sanitaire installaties door ons laten verzorgen. Wij onderscheiden ons binnen onze branche door kwaliteit, duidelijke afspraken, ervaring, goede materialen en eerlijke prijzen!

Sanitaire installaties vervangen of repareren in Hoogmade en omgeving

Al met al hebben wij een aardig pakket wat wij allemaal voor onze klanten kunnen aanbieden:

  • Sanitair werkzaamheden
  • Tegelwerk
  • Stucwerk
  • Badkamers
  • Toiletten
  • Dakwerk (zinkwerk, loodwerk, hemelwaterafvoeren, dakbedekking)
  • Diverse loodgieterswerkzaamheden zoals gasleidingen, waterleidingen, riolering)

Maak gerust een afspraak met ons als u een van deze werkzaamheden door ons zou willen laten uitvoeren middels ons contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook een toilet valt onder sanitaire installaties

Heeft u in het toilet ook zo’n wastafelkraantje altijd veel te hard staat afgesteld? Nog meer frustraties over uw sanitaire installaties nabij Hoogmade? Ook het kleinste kamertje van uw huis in Hoogmade kunnen wij voor u optisch zo groot mogelijk laten lijken en bijzonder comfortabel maken. Van klein tot groot, iedereen wil op een zo prettig mogelijke manier gebruik maken van het toilet. Genoeg geschreven over sanitaire installaties, het is wel duidelijk dat Erkelens uw aangewezen partner in de buurt van Hoogmade is om u sanitaire installaties te vervangen. Volg ons ook op Facebook, voor onze meest recente projecten en meer dan goede reviews van onze klanten! 

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Deskundigheid in de omgeving van Hoogmade voor sanitaire installaties
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring