DSC00271a
DSC01790_1
Badkamer renovatie

Badkamer renovatie voor een goed gevoel in uw badkamer

Badkamer renovatie uit laten voeren? Voldoet uw badkamer niet meer aan uw wensen? Geen budget voor een hele nieuwe badkamer? Met badkamer renovatie kunt u uw badkamer aan laten passen zodat deze weer aansluit bij uw wensen. Erkelens Sanitair Montage is hét aangewezen adres voor badkamer renovatie. Al vele jaren houden wij ons bezig met sanitair en alles wat daarbij komt kijken. Wij weten als geen ander dat een badkamer vandaag de dag steeds meer is dan alleen een plek waar u heerlijk kunt douchen. Het is uw eigen stukje wellness in huis en moet daarom precies aan uw wensen voldoen. Met badkamer renovatie zorgen wij ervoor dat uw badkamer een plek is waar u na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen. Meer informatie over badkamer renovatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben 20 jaar ervaring, werken met vakmensen en zorgen onder andere voor stofreductie.

Badkamer renovatie binnen uw budget

Stoort u zich elke dag aan uw badkamer. Wilt u weer blij worden als u ’s morgens de badkamer betreed? Maak dan een afspraak voor badkamer renovatie. Als u badkamer renovatie uit laat voeren door het team van Erkelens Sanitair Montage krijgt u weer positieve energie van uw badkamer. Zo’n belangrijk ontspannen gevoel wat iedere dag terugkomt , bieden wij u in alle soorten en maten en aangepast aan uw budget.

Badkamer renovatie naar wens

Als wij badkamer renovatie uit mogen voeren nodigen wij u eerst uit voor een oriënterend gesprek. Hierin bespreken we uw:

  • Smaak
  • Budget
  • Wensen
  • Ruimte

Door ruim 25 jaar ervaring in het sanitair zijn wij in staat de ruimte van uw badkamer, in aansluiting op uw wensen, zo optimaal mogelijk te benutten. Na badkamer renovatie ziet uw badkamer er weer prachtig uit en is naar wens ingedeeld. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Badkamer renovatie voor een goed gevoel in uw badkamer
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring