DSC00271a
DSC01790_1
Badkamer renovatie

Badkamer renovatie door Erkelens Sanitaire Montage

Bent u toe aan een badkamer renovatie? Bij Erkelens Sanitair Montage help ik u graag om uw droombadkamer te realiseren. Met meer dan 25 jaar ervaring in Alblasserdam en omgeving ken ik de verschillende woningtypes en hun specifieke kenmerken door en door. Hierdoor kan ik snel inschatten wat de mogelijkheden en eventuele uitdagingen van uw badkamer zijn. Ik zorg voor een eerlijk advies en praktische oplossingen, zodat u altijd tevreden bent met het eindresultaat.

De 5 stappen naar uw nieuwe badkamer

Heeft u besloten dat het tijd is voor een badkamer update? Of heeft u een nieuw huis gekocht waarvan de badkamer niet naar uw smaak is? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Samen doorlopen we vijf eenvoudige stappen naar uw nieuwe badkamer:

  1. Persoonlijk gesprek: In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen, de mogelijkheden en de kosten.

  1. 3D ontwerp: Ik maak een gedetailleerd 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer.

  1. Offerte: U ontvangt een concrete offerte met een exacte prijsberekening.

  1. Verbouwdatum: Na uw akkoord plannen we de verbouwdatum in.

  1. Aan de slag: Ik ga aan de slag om uw droombadkamer te realiseren.

Of u nu telefonisch contact opneemt of per mail, ik vraag altijd eerst naar uw gewenste opleverdatum en uw woonplaats.

 

Maak nu een afspraak

 

Ik maak graag een persoonlijke afspraak om uw wensen te bespreken. Tijdens dit gesprek stel ik uw wensen vast en adviseer ik waar nodig. Vervolgens maak ik een 3D-tekening van uw nieuwe badkamer, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het verwachte eindresultaat.

Offerte op maat

Is de 3D-tekening helemaal naar wens? Dan stel ik een gedetailleerde offerte voor u op met een exacte prijsberekening. Na uw akkoord plannen we de data in om uw droombadkamer te realiseren!

Hoelang duurt de badkamer renovatie?

Gemiddeld genomen renoveer ik een badkamer in 10 tot 12 werkdagen. Ik werk met een professioneel team waarbij ieder zijn eigen expertise heeft. De sloopploeg en de loodgieter komen eerst langs, gevolgd door de stukadoor. Daarna zetten de loodgieter en elektricien de vervolgstappen, en de tegelzetter maakt het geheel af. Uiteraard zijn de benodigde vakmensen en arbeidsuren afhankelijk van het ontwerp van uw badkamer.

Waarom Erkelens Sanitair Montage?

Met mijn jarenlange ervaring en persoonlijke benadering zorg ik ervoor dat uw badkamer renovatie soepel verloopt. Indien er onverhoopt toch iets fout gaat, los ik dit zo snel mogelijk op en voorzie ik u van een uitstekende service.

Ik ben trots op mijn terugkerende klanten. Na 25 jaar actief te zijn in Alblasserdam en omgeving, zie ik vaak dat klanten die verhuizen of toe zijn aan een nieuwe badkamer, weer bij mij aankloppen. Dit bevestigt voor mij de tevredenheid van mijn klanten en maakt mij trots dat zij mij ook voor hun volgende badkamer weten te vinden.

Wilt u ook een nieuwe badkamer? Neem vrijblijvend contact met mij op en ontdek wat Erkelens Sanitair Montage voor u kan betekenen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Badkamer renovatie voor een goed gevoel in uw badkamer
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring