DSC00271a
DSC01790_1
Badkamer

Erkelens Sanitair Montage renoveert of verbouwt uw badkamer voor een scherpe prijs  

Erkelens Sanitair Montage heeft jarenlange ervaring in het renoveren en verbouwen van badkamers. Wij zorgen ervoor dat u uw droombadkamer krijgt. Een plek om echt te kunnen ontspannen na een lange dag werken. Heerlijk een bad nemen of een warme douche in uw nieuwe inloopdouche. Wist u dat we ook in Ridderkerk badkamers renoveren en verbouwen? Wij werken met de beste vakmensen die snel en nauwkeurig te werk gaan. Hierdoor kunnen we ook badkamers tegen scherpe prijzen renoveren en verbouwen in Hendrik-Ido-Ambacht.  

Hoe gaan we te werk bij het renoveren of verbouwen van een badkamer?  

Wij komen bij u langs voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we uw wensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Na het gesprek maken we een offerte op maat voor u. Bij ons heeft u geen verborgen kosten, we werken transparant zodat u geen verrassingen achteraf treft. Wij sturen u de offerte op en als u akkoord gaat, kunnen we beginnen met het bestellen van de materialen. Als alles binnen is, gaan we aan de slag om de perfecte badkamer voor u te realiseren. Wij verbouwen en renoveren ook badkamers in Papendrecht. Wilt u meer informatie over badkamerrenovaties? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer.   

Wat zijn de voordelen van een inloopdouche?  

Een inloopdouche ziet er strak uit, is praktisch en in elke badkamer te realiseren. Als we uw badkamer renoveren of verbouwen in Zwijndrecht, maken we graag een inloopdouche voor u. Wat zijn nu precies de voordelen van een inloopdouche?  

  • Een inloopdouche is handig voor mensen die slecht ter been zijn 
  • De afmetingen zijn zelf te bepalen. U zit niet vast aan standaardmaten 
  • U kunt makkelijk de douche inlopen zonder over een rand te hoeven stappen 
  • U heeft meer ruimte in de inloopdouche, omdat u geen douchebak en douchewand heeft 
  • Er is geen warmteverschil als u klaar bent met douchen 
  • De badkamer oogt moderner en u ervaart een open gevoel 

Wij monteren in Dordrecht graag een inloopdouche in uw gloednieuwe badkamer. Heeft u interesse? Vul ons contactformulier in of stuur ons een e-mail.  

Maak a.u.b. uw keuze:

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Erkelens Sanitair Montage renoveert of verbouwt uw badkamer voor een scherpe prijs  
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring