DSC00271a
DSC01790_1
Dordrecht

Badkamers in de buurt van Dordrecht waar u zich kunt ontspannen en opfrissen

Heeft u altijd al gedroomd van een mooie nieuwe badkamer in uw huis? Dan geeft Erkelens Sanitair Montage u de mogelijkheid om dit te laten realiseren. Wij zijn een betrouwbare specialist op het gebied van badkamers in de buurt van Dordrecht. Door onze kennis en ervaring, weten we als geen ander hoe belangrijk een badkamer is in een woning. Een badkamer is een plek waar u kunt ontspannen na bijvoorbeeld een drukke werkdag, of waar u kiest voor het verbouwen van uw badkamer voor nog meer comfort. Ons team werkt met passie en ervaring in badkamers en door de jaren heen hebben we veel tevreden klanten mogen voorzien van een prachtige badkamer in Dordrecht en omgeving. 

Maatwerk badkamer: in Dordrecht en omgeving 

Erkelens Sanitair Montage is van mening dat de wens van de klant centraal staat. Dat is dan ook de reden dat we maatwerk leveren in de buurt van Dordrecht. Wil u uw badkamer naar wens hebben, zoals u dat voor ogen heeft? Dan nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we aspecten die van belang zijn, zoals de wensen en de mogelijkheden, waaronder het aanschaffen van een nieuwe badkamer en het vernieuwen van leidingwerk voor badkamers. Op basis van uw wensen en het gesprek, brengen we een offerte uit voor uw badkamer op maat

Badkamer Dordrecht renoveren 

Het kan het geval zijn dat uw huidige badkamer niet meer voldoet aan al uw wensen en eisen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw badkamer geheel te laten verbouwen of te renoveren. Erkelens Sanitair Montage is de badkamerspecialist in Dordrecht en omgeving. Of het nu gaat om een grote of een kleine badkamer, ons team realiseert dit beide. Naast het realiseren van een volledige nieuwe badkamer in de buurt van Dordrecht, kunnen we ook delen van uw badkamer aanpassen, zoals het laten plaatsen van een inloopdouche. 

Denk hierbij aan: 

  • Een nieuwe douche; 
  • Een wastafel met twee verschillende wasbakken; 
  • Een modern of verhoogd toilet. 
  • Badkamer inspiratie: opdoen voor uw badkamer in Dordrecht 

Heeft u interesse in een nieuwe badkamer? Dan kunt u uw wensen bij Erkelens Sanitair Montage kenbaar maken. Vindt u het maken van een keuze lastig en heeft u zelf nog geen ideeën? Bij Erkelens Sanitair Montage kunt u inspiratie opdoen door onze badkamer die we gerealiseerd hebben in Dordrecht en omgeving te bekijken. De badkamers kunnen namelijk verschillen in een hoop opzichten. 

Denk hierbij aan bijvoorbeeld:  

  • Het sanitair; 
  • De kleuren; 
  • De materialen; 
  • De prijzen; 
  • De indeling. 

Voordat we aan de slag gaan, kunnen we een schets en ontwerp maken van uw badkamer. Zo krijgt u een duidelijk inzicht van de badkamer die we gaan realiseren en u komt niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Waarom badkamers bij Erkelens Sanitair montage Dordrecht? 

Erkelens Sanitair Montage is een bekend begrip in Dordrecht en omgeving. Dit komt mede door onze ervaring van ruim 25 jaar in badkamer renovaties en verbouwingen. Wij weten als geen ander hoe we uw badkamer, maar ook de grootte ervan zo goed mogelijk kunnen benutten. Wij kunnen u garanderen dat we uw badkamer effectief laten indelen door ons ervaren team. Voordat we aan de slag gaan, dient de badkamer schoongemaakt te worden. Erkelens Sanitair Montage weet als geen ander hoeveel tijd en werk dit kost. Wij maken gebruik van de juiste middelen, zoals waterontharders. Hierdoor krijgt kalk een kleinere kans om de badkamer binnen te dringen. Zo blijft u badkamer er na vele jaren nog prachtig uitzien! 

Heeft u interesse in onze badkamers in de buurt van Dordrecht, wilt u verder geïnformeerd worden of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak. 

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Badkamers in de buurt van Dordrecht waar u zich kunt ontspannen en opfrissen 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring