DSC00271a
DSC01790_1
Nootdorp

Uw Badkamer in Nootdorp een plek om te ontspannen en u op te frissen

Badkamer renovatie nodig en droomt u van een prachtige nieuwe badkamer in uw huis? Wilt u graag een droombadkamer laten realiseren door een betrouwbare specialist op het gebied van badkamers in de buurt van Nootdorp? Maak dan een afspraak met Erkelens sanitair. Erkelens sanitair weet als geen ander hoe belangrijk badkamers zijn in woningen. Wij zien badkamers als een plek waar u niet alleen kunt douchen maar ook ontspannen na of voor een drukke werkdag. Door onze passie en ervaring in badkamers hebben wij in de afgelopen jaren vele badkamers voor tevreden klanten in Nootdorp en omgeving mogen realiseren. Wij leveren maatwerk badkamers in de buurt van Nootdorp waarbij de wens van de klant centraal staat. Om badkamers naar wens te kunnen realiseren in de buurt van Nootdorp nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin uw wensen en de mogelijkheden van badkamers worden besproken. Op basis van uw wensen brengen wij een offerte uit voor een badkamer op maat. Het streven hierbij is een badkamer creëren waar u iedere ochtend positieve energie opdoet of relaxt wordt voordat u gaat slapen.

Erkelens Sanitair Montage hét adres voor renoveren van uw badkamer in Nootdorp

Voldoet uw huidige badkamer niet meer aan uw wensen en eisen? Wilt u graag uw badkamer laten verbouwen of renoveren? Schakel dan Erkelens sanitair in, dé specialist op het gebied van badkamers in Nootdorp en omgeving. Erkelens sanitair streeft ernaar badkamers te ontwikkelen in de buurt van Nootdorp waar onze klanten dagelijks kunnen genieten en ontspannen. Of het nu gaat om kleine badkamers of grote design badkamers, wij realiseren het beide. Naast het realiseren van volledig nieuwe badkamers in de buurt van Nootdorp kunnen wij delen van uw badkamer aanpassen. Een nieuwe douche? Een wastafel met twee verschillende wasbakken? Een modern of verhoogd toilet? Uw wensen staan bij ons centraal.

Badkamer helemaal naar uw wensen in Nootdorp door Erkelens Sanitair

Als u een nieuwe badkamer wilt kunt u uw wensen bij Erkelens sanitair kenbaar maken. Heeft u zelf nog geen ideeën? Bij Erkelens sanitair kunt u inspiratie op doen voor badkamers die wij gerealiseerd hebben in Nootdorp en omgeving. Badkamers kunnen namelijk verschillen in:

  • Sanitair
  • Kleur
  • Materialen
  • Prijzen
  • Indeling

Vooraf kunnen wij een schets en ontwerp maken van badkamers zodat u een duidelijk beeld hebt van de badkamer die wij gaan realiseren.

Erkelens Sanitair een begrip in badkamer installeren en renovatie

Erkelens sanitair heeft ruim 25 jaar ervaring in badkamers en is een bekend begrip in Nootdorp en omgeving. Wij zijn hierdoor in staat om de ruimte van badkamers zo goed mogelijk in te richten en de ruimte goed te benutten. Wij delen uw badkamer effectief in en laten deze er prachtig uitzien. Daarnaast weten wij als geen ander hoe veel werk schoonmaken van badkamers kost. Daarom maken wij gebruik van waterontharders waardoor kalk minder de kans krijgt binnen badkamers. Zelfs na vele jaren ziet uw badkamer er nog prachtig uit. Meer informatie over badkamers die wij maken in de buurt van Nootdorp? Neem dan gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak. Erkelens sanitair is hét adres voor badkamers in de buurt van Nootdorp.

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Badkamers in de buurt van Nootdorp waar u zich kunt ontspannen en opfrissen 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring