DSC00271a
DSC01790_1
Oud-Beijerland

Uw droombadkamer laten realiseren in Oud-Beijerland 

Bent u toe aan wat verandering en voldoet uw badkamer niet meer aan uw huidige wensen/ eisen? Schakel dan de hulp in van Erkelens Sanitair Montage, dé specialist op het gebied van badkamers in Oud-Beijerland en omgeving. Wij streven ernaar om een badkamer te realiseren die voldoet aan al uw wensen en eisen. Naast het realiseren van een volledig nieuwe badkamer, kunnen we ook onderdelen ervan aanpassen, zoals het laten plaatsen van een prachtige nieuwe inloopdouche, wastafel of toilet. 

Over Erkelens Sanitair Montage in Oud-Beijerland 

Erkelens Sanitair Montage is een bedrijf met al ruim 25 jaar ervaring. Wij hebben door de loop van de jaren heen vele badkamers mogen renoveren en verbouwen in diverse woningen in Oud-Beijerland en omgeving. Een badkamer wordt ook wel gezien als een plek waar u zich kunt ontspannen na een drukke werkdag, door het nemen van een heerlijke warme douche. 

Maatwerk door Erkelens Sanitair Montage 

Bij Erkelens Sanitair Montage in de buurt van Oud-Beijerland, staat de wens van de klant centraal. Dit is dan ook de reden dat we maatwerk leveren, zodat we uw droombadkamer kunnen realiseren. Heeft u interesse? Dan nodigen we u van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Wij gaan met u het gesprek aan en er komen belangrijke onderwerpen aan de pas zoals de wensen en mogelijkheden, waaronder het vernieuwen van leidingwerk in badkamers. Na afloop van ons gesprek ontvangt u een offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en u komt niet voor onaangename verrassingen te staan. 

De soorten badkamers in Oud-Beijerland 

Wilt u graag wat inspiratie opdoen, omdat u nog niet zo goed weet wat voor badkamer u voor ogen heeft? Dat is voor ons geen enkel probleem, neem een kijkje naar de badkamers die we hebben mogen realiseren in Oud-Beijerland en omgeving. U kunt zien dat de badkamers verschillen in onder andere het sanitair, de kleuren, de soort materialen en de indeling. Wellicht haalt u hier wat meer inspiratie uit op. Voorafgaand maken we een schets en ontwerp, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de badkamer. 

Interesse in Erkelens Sanitair Montage? 

Wij weten als geen ander hoe we de ruimte van een badkamer goed kunnen benutten. Buiten het renoveren en de aanpassingen, verrichten we ook de schoonmaak. Dit doen we met krachtige middelen zoals waterontharders. Hierdoor krijgt kalk minder snel de kans op uw badkamer in te dringen. Zo kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe badkamer! 

Wilt u verder geïnformeerd worden, bent u geïnteresseerd of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat u graag te woord en deelt hun kennis waar nodig. 

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Badkamers in de buurt van Oud-Beijerland waar u zich kunt ontspannen en opfrissen 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring