DSC00271a
DSC01790_1
Inbouw reservoir montage

Inbouw reservoir montage door Erkelens

Een inbouw reservoir wensen en nu zoekt u een geschikt bedrijf voor montage? Doordat er veel uitvoeringen en bouwhoogtes zijn, is de montage van een inbouw reservoir een klus voor de vakman, zoals Erkelens. De wc elementen bieden passende oplossingen voor vrijwel elke bouwsituatie. Ze zijn er in veel uitvoeringen en hoogtes. Standaard installatie-elementen voor wandhangende wc's voor ruimtehoge of deelhoge inbouw bestaan in de diverse hoogtes. Ook de bedieningspanelen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar:

  • RVS
  • Met infrarood bediening
  • Glas
  • Kunststof
  • Chroom

Wij kunnen u oplossingen bieden voor speciale bouwsituaties en barrièrevrij comfort. Dus welk inbouw reservoir u ook zoekt inclusief montage, bel of mail ons!

Inbouw reservoir, de klassieker van de moderne badkamerinstallatie

Inbouw reservoirs zijn klassiekers van de moderne badkamerinstallatie. Elk inbouw reservoir wordt voor de montage op dichtheid getest. Met een inbouw reservoir heeft u de keuze voor grote en kleine spoeling of spoel/stop functie. Er is tegenwoordig een inbouw reservoir dat zelfs tot 4,5 liter kan worden begrensd en is daarmee voorbeeldig qua waterverbruik. Overweegt u montage van een inbouw reservoir? Laat u goed voorlichten, via het internet, maar het beste kunt u gelijk naar de vakman stappen die het ook tot in de perfectie kan uitvoeren. Zo’n bedrijf zijn wij! Erkelens is meer dan 2 decennia specialist op het gebied van alle sanitaire installaties en alle daarbij behorende werkzaamheden.

Maak a.u.b. uw keuze:

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Inbouw reservoir montage door Erkelens
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring