DSC00271a
DSC01790_1
Inloopdouche

Inloop douche makkelijk en compact

Wat zijn de voordelen van een inloopdouche? Een inloopdouche is compact en makkelijk in gebruik omdat u zo naar binnen loopt. Eigenlijk voor iedereen ideaal. Omdat een douchebak niet nodig is in een inloopdouche en zodoende dus geen drempel heeft, is hij ook uitermate geschikt voor kinderen en mensen die slecht ter been zijn. En buiten dat, de inloopdouche helemaal van nu! U heeft geen douchegordijn meer nodig, want een beetje inloopdouche beschikt over een stevige douchewand om het gespetter binnen de perken, of beter gezegd de doucheruimte, te houden. Dus geen gestuntel met het douchegordijn meer… Dat scenario wat wij al eerder beschreven; u bukt zich om de shampoo te pakken en het douchegordijn plakt aan uw lichaam. Vervolgens als u uit de douche wilt stappen en het gordijn openzwaait, trekt u de haak van de muur en staat u met het gordijn en al in uw handen. Niks van dat alles meer met een inloopdouche, begin voortaan de dag zonder halsbrekende toeren.

Inloopdouche in een bestaande badkamer?

U wilt graag een inloopdouche in uw bestaande badkamer? De inloopdouche wordt namelijk vanwege de mooie strakke vormgeving steeds vaker geplaatst in badkamers. Inloopdouches zijn praktisch, geven ruimtegevoel en zijn te maken in elk gewenst afmeting. Een inloopdouche maken in een bestaande badkamer is één van de meest gewenste updates van woningeigenaren en dat is niet vreemd. Het is mooi en geeft direct een fikse update aan je badkamer zonder dat je veel tegelwerk etc hoeft te vervangen. Al met al voordelen:

  • Makkelijker inlopen
  • Voor mensen die slechter ter been zijn
  • Afmetingen van een inloopdouche zijn zelf te bepalen
  • Meer ruimte in een inloopdouche dan in een traditionele opstelling met douchebak en krappe ruimte in de douchewand combinatie
  • Badkamer oogt moderner
  • Open gevoel en geen warmteverschil bij het uitstappen

Maak a.u.b. uw keuze:

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Inloop douche makkelijk en compact
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring