DSC00271a
DSC01790_1
Sanitaire installaties

Sanitaire installaties laat u doen door Erkelens Sanitair

Twee linkerhanden betreft sanitaire installaties? Erkelens Sanitair staat voor u klaar met twee rechterhanden als het gaat om sanitaire installaties. Alle installaties worden uitgevoerd door ons eigen vakkundig personeel.

Waterontharder

Een waterontharder is een investering dat u tijd en geld gaat schelen. Met een waterontharder hoeft u namelijk veel minder zeep en schoonmaakmiddel te gebruiken.

Loodgietwerswerk

Voor de aanleg en het onderhoud van uw sanitair, verwarming, waterleidingen en riolering. Maar ook voor zinkwerk en dakgoten kunt u bij ons terecht.

Vloerverwarming

De vloerverwarming wordt aangesloten op de cv-installatie. Er wordt gebruik gemaakt van een kunststof slang die in een 'slakkenpatroon' wordt gelegd.

Centrale verwarming

Voor het verplaatsen van een radiator of het aanpassen van het leidingwerk van uw cv staan wij graag voor u klaar.

Elektriciteit

De aanleg van diverse elektrische installaties kan door ons worden verzorgd.

Sanitair voor de deur

Wordt er werk uitgevoerd aan uw sanitaire installaties? Ziet u er tegenop om tijdens de verbouwing in uw badjas over straat naar de buren te lopen? Erkelens Sanitair heeft voor dit soort situaties een geweldige oplossing, namelijk de Saniwagen. De Saniwagen is een mobiele badkamer en toilet, die wij tijdens de verbouwing aan uw sanitaire installaties voor uw deur kunnen plaatsen. Hierdoor ervaart u de luxe van een eigen toilet en een douche. Klik hier om de Saniwagen te huren. Dit zal niet nodig zijn voor een lange tijd want wij werken met een strakke planning en gespecialiseerde vakmensen, dit versnelt de afwikkeling van uw verbouwing aan uw sanitaire installaties.

Maak a.u.b. uw keuze:

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Sanitaire installaties laat u doen door Erkelens Sanitair
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring