DSC00271a
DSC01790_1
Toilet renovatie

Toilet renoveren of vervangen door Erkelens Sanitair Montage

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat toiletrenovatie voor u uit kan voeren? Met meer dan 20 jaar ervaring is Erkelens Sanitair Montage beslist het aangewezen adres als het gaat om badkamer en toiletrenovatie in Hendrik-Ido-Ambacht. Ons team bestaat uit specialisten die als geen ander weten wat belangrijk is bij een toilet- of badkamerrenovatie. Als het gaat om toiletrenovatie bieden we praktische oplossingen. Een (totaal)verbouwing hoeft echt geen maanden te kosten. Wij werken met vakmensen en zorgen onder andere voor stofreductie. Hierdoor werken we vakkundig en snel en beperken wij de hoeveelheid stof tot een minimum. Op deze manier zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart. 

Toiletrenovatie naar wens in Zwijndrecht 

Ondanks dat het toilet een kleine ruimte in uw huis betreft, wordt deze veel gebruikt. Het is belangrijk dat het toilet in huis aan uw wensen voldoet. Zo kan het voor frustratie zorgen als het wastafelkraantje veel te hard staat afgesteld. Of dat de wc blijft lopen, nadat u heeft doorgetrokken. Wij kunnen dit voor u verhelpen. Laat ons langskomen voor toiletrenovatie in Zwijndrecht. Een kleine ruimte kunnen we optisch zo groot mogelijk maken. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek, we komen graag bij u langs, ook als u in Papendrecht woont. 

Welke aanpassingen kunnen we bij een renovatie in Dordrecht uitvoeren? 

Iedereen wil op een zo fijn mogelijke manier gebruikmaken van het toilet. Om dit mogelijk te maken, is toiletrenovatie soms noodzakelijk. Bij toiletrenovatie kunnen wij verschillende aanpassingen doen in het toilet. U kunt denken aan: 

  • Een verhoogd toilet 
  • Een verstelbaar toilet 
  • Een andere indeling 
  • Andere tegels 
  • Het stellen van de wastafel 

Benieuwd wat we kunnen betekenen op het gebied van toiletrenovatie in Dordrecht? Neem contact met ons op. Op onze website vindt u enkele voorbeelden van toiletten die we gerenoveerd hebben. Een oud toilet dat gerenoveerd moet worden in Ridderkerk? Bel naar Erkelens Sanitair Montage!  

Maak a.u.b. uw keuze:

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Toilet renovatie of vervanging verzorgd door Erkelens Sanitair Montage
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring