DSC00271a
DSC01790_1
Toilet renovatie

Toilet renovatie of vervanging verzorgd door Erkelens Sanitair Montage

Toilet renovatie uitbesteden? Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat toilet renovatie voor u uit kan voeren? Met meer dan 20 jaar ervaring is Erkelens Sanitair Montage beslist het aangewezen adres als het gaat om badkamer en toilet renovatie. Ons team bestaat uit specialisten die als geen ander weten wat er belangrijk is aan een toilet en/of badkamer. Als het gaat om toilet renovatie bieden wij praktische oplossingen. Een (totaal)verbouwing kost namelijk geen maanden van uw leven. Wij hebben 20 jaar ervaring, werken met vakmensen en zorgen onder andere voor stofreductie, hierdoor werken wij vakkundig en snel en beperken wij de hoeveelheid stof tot een minimum.

Toilet renovatie naar wens

Ondanks dat het toilet een kleine ruimte in uw huis betreft wordt deze veel gebruikt. Het is belangrijk dat het toilet in uw huis aan uw wensen voldoet. Zo kan het voor frustratie zorgen dat het wastafel kraantje altijd veel te hard staat afgesteld. Met toilet renovatie kunnen wij deze kleine ruimte voor u optisch zo groot mogelijk laten lijken en bijzonder comfortabel maken. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Toilet renovatie van A t/m Z

Iedereen (klein of groot) wil op een zo prettig mogelijke manier gebruik maken van het toilet. Om hiervoor te zorgen kan toilet renovatie soms noodzakelijk zijn. Bij toilet renovatie kunnen wij verschillende aanpassingen doen in het toilet, te denken aan:

  • Verhoogd toilet
  • Verstelbaar toilet
  • Andere indeling
  • Andere tegels
  • Stellen van de wastafel

Benieuwd wat wij kunnen betekenen op het gebied van toilet renovatie? Bekijk de voorbeelden op onze website in ons fotoalbum.

Maak a.u.b. uw keuze:

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Toilet renovatie of vervanging verzorgd door Erkelens Sanitair Montage
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring