Toilet4
Toilet3
Toilet
Toilet2
omslagDSC_0090
omslagDSC_0116
15590172_582505528608501_8964954544479065736_n
Toiletten

Uw toilet laten vervangen?

Het toilet. Dan hebben we het over de kleinste ruimte in huis, maar wel het kamertje waar u regelmatig bent. Het is dan ook zeker van belang dat het toilet zelf en de wastafel naar behoren werken én dat het toilet past bij uw stijl. 

Erkelens Sanitair Montage vervangt al meer dan 25 jaar de toiletten in Alblasserdam en omgeving. Niet alleen de toiletpot is uiteindelijk een keer aan vervanging toe, ook de tegels, aansluitingen en het wastafeltje worden eens in de zo veel tijd vervangen. Veel van onze klanten laten het toilet aanpakken als deze behoorlijk verouderd is, niet meer van deze tijd is of wanneer deze niet past bij hun stijl na de aankoop van een huis. 

Waarom u Erkelens Sanitair Montage uw toilet laat vervangen

Ons team van 7 á 8 vakmannen heeft niet alleen een gezamenlijke ervaring waar u u tegen zegt, ze zijn ook gespecialiseerd in één vakgebied. Doordat de loodgieter, loodgieter is en de stukadoor ook een echte stukadoor, weet u zeker dat u kunt rekenen op kwaliteit en een mooi eindresultaat.

Wij onderscheiden ons door hoge kwaliteit te leveren. Vlekkeloze probleemoplossingen zijn hiervan zeker een belangrijk onderdeel. Wij willen graag een toilet naar wens opleveren. Dit betekent dat wanneer er een fout mocht optreden wij deze netjes verhelpen.

Erkelens Sanitair Montage is al meer dan 25 jaar de expert op het gebied van toiletverbouwingen in Alblasserdam, Papendrecht, Dordrecht en omgeving. 

Maak nu een afspraak

Wat is een verstelbaar toilet?

Het verstelbare toilet is een moderne oplossing voor mensen die ofwel langer dan gemiddeld zijn of op leeftijd raken. Door een toilet hoger af te kunnen stellen, behoudt u het comfort ook wanneer u ouder wordt en gaan zitten en gaan staan lastiger wordt. Met 1 druk op de knop kunt u de hoogte van de pot tot wel 8 cm verstellen. Erkelens kan een verstelbaar toilet voor u realiseren. 

Voor- en nadelen van een zwevend en staand toilet

Wanneer u uw toilet laat vervangen, moeten er veel keuzes worden gemaakt:

 • Kleur, stijl en materiaal van de tegels
 • Kies een passende wasbak
 • Welke stijl kraan wilt u
 • Wilt u een opbergkastje onder de wasbak

Maar ook welke toiletpot wilt u? Nu zijn deze in verschillende modellen te verkrijgen maar het belangrijkste onderscheid is: een zwevende- of staande toiletpot? 
De zwevende potten ziet u steeds vaker. Vaak wordt er gekozen voor een zwevend toilet omdat dit mooier oogt dankzij:

 • Het in de muur weggewerkte reservoir
 • De leidingen die niet rechtstreeks onder het toilet lopen, maar achter het toilet
 • De kleine uitbouw van de muur, die noodzakelijk is om het toilet te kunnen laten zweven, deze is compacter dan een staand toilet.
 • De pot die niet op de grond staat. Zo krijgt het toilet een strak karakter en oogt de ruimte groter.  (Ook is de vloer achter en onder het toilet makkelijker schoon te houden)
 • Toch is de ‘ouderwetse’ staande pot niet vergeten. Deze pot wordt nog vaak gekozen vanwege:
 • De scherpere prijs 
 • Makkelijker te vervangen. Doordat de bestaande leidingen gebruikt kunnen worden. Er is ook geen ophangsysteem nodig. 

Wilt u uw toilet laten vervangen? Kiest u voor een zwevend toilet? 
Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 
 

 

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage