Toilet4
Toilet3
Toilet
Toilet2
omslagDSC_0090
omslagDSC_0116
15590172_582505528608501_8964954544479065736_n
Toiletten

Uw toilet laten vervangen?

Erkelens Sanitair Montage vervangt al meer dan 25 jaar de toiletten in Alblasserdam en omgeving. Niet alleen de toiletpot is uiteindelijk een keer aan vervanging toe, ook de tegels, aansluitingen en het wastafeltje worden eens in de zo veel tijd vervangen.

Waarom kiezen voor Erkelens Sanitair Montage

Ons team bestaat uit specialisten met de nodige ervaring. Doordat de loodgieter, loodgieter is en de stukadoor ook een echte stukadoor, weet u zeker dat u kunt rekenen op kwaliteit en een mooi eindresultaat.

Wij onderscheiden ons door hoge kwaliteit te leveren. Vlekkeloze probleemoplossingen zijn hiervan zeker een belangrijk onderdeel. Wij willen graag een toilet naar wens opleveren. Dit betekent dat wanneer er een fout mocht optreden wij deze uiteraard zo snel mogelijk oplossen.

Erkelens Sanitair Montage is al meer dan 25 jaar de expert op het gebied van toiletverbouwingen in Alblasserdam, Papendrecht, Dordrecht en omgeving.

Maak nu een afspraak

Wat is een verstelbaar toilet?

Het verstelbare toilet is een moderne oplossing voor mensen die ofwel langer dan gemiddeld zijn of op leeftijd raken. Door een toilet hoger af te kunnen stellen, behoudt u het comfort ook wanneer u ouder wordt en zitten en staan lastiger wordt. Met 1 druk op de knop kunt u de hoogte van de pot tot wel 8 cm verstellen. Erkelens kan een verstelbaar toilet voor u realiseren.

Voor- en nadelen van een zwevend en staand toilet

Wanneer u uw toilet laat vervangen, moeten er veel keuzes worden gemaakt. Hierbij kunt u denken aan tegels, een wasbak en een passende kraan.

Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten toiletpotten. De zwevende toiletpot ziet u steeds vaker. Vaak wordt er gekozen voor een zwevend toilet, naast dat dit zorgt voor een strak design brengt het een hoop voordelen met zich mee:

  • Het reservoir wordt weggewerkt in de muur
  • De leidingen lopen achter het toilet in plaats van rechtstreeks onder het toilet
  • De uitbouw van de muur is compacter voor het zwevende toilet is compacter dan een staand toilet.
  • Het toilet krijgt een strak karakter en oogt ruimtelijker. (Ook is de vloer achter en onder het toilet makkelijker schoon te houden)

Toch is de ‘ouderwetse’ staande pot niet vergeten. Deze pot wordt nog vaak gekozen vanwege:

  • De scherpere prijs
  • Makkelijker te vervangen, doordat de bestaande leidingen gebruikt kunnen worden. Ook is er in dit geval geen ophangsysteem nodig.

Wilt u uw toilet laten vervangen? Kiest u voor een zwevend toilet?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Hangend toilet laten monteren Erkelens Sanitair Betonlook tegels in toiletruimte Erkelens Sanitair

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage