DSC00271a
DSC01790_1
WC in Kinderdijk

Betegelen van uw WC in Kinderdijk ?

Is het betegelen van een WC in Kinderdijk in uw huis een wens of een noodzaak? Het maakt voor ons van Erkelens niks uit, want elke klus, dus ook het betegelen van WC in Kinderdijk, voeren wij tot in de perfectie uit! U kan zelf het toilet en de tegels uitkiezen die u het mooiste vindt. Daarna gaan wij aan de slag om uw WC in Kinderdijk zo te betegelen dat u ten eerste minimale overlast heeft en ten tweede er snel weer gebruik van kunt maken. Het is natuurlijk vervelend als uw WC in Kinderdijk dagen of weken niet beschikbaar is. Daarom is een ervaren vakman zoals Erkelens de juiste keuze, efficiënt werken en kwaliteitsafwerking staan hoog in ons vaandel! Uw WC in Kinderdijk laten betegelen en dus tijdelijk een oplossing nodig, reserveer dan gelijk onze Saniwagen mee. Bel of mail ons snel voor alle mogelijkheden!

Betegelen wc en douche

Heeft u de perfecte combinatie van tegels en sanitair gevonden, maar bent nog op zoek naar de vakman die uw WC in Kinderdijk het beste kan betegelen? Want of het nu om een complete badkamer verbouwing gaat of alleen loodgieterswerk: met Erkelens heeft u de beste vakman voor de klus gevonden! Bij het betegelen van een WC in Kinderdijk komt veel kijken. Een echte vakman zoals Erkelens kan u helpen bij bepaalde keuzes, het aanleggen van (afvoer)leidingen, het leggen van tegels en het plaatsen van sanitair. Aan het einde van de verbouwing wordt het sanitair gekit en is de verbouwing klaar. De afgelopen jaren hebben wij projecten uitgevoerd voor meer dan tevreden klanten. Op onze Facebookpagina vindt u veel reviews en geplaatste foto’s van onze klanten.

Betegelen van de wc, voor een heerlijk opgefrist WC in Kinderdijk

Naast het betegelen van de WC in Kinderdijk, is ook het plaatsen van een toilet een klus voor een vakman. Maar hierbij komt meestal meer kijken dan alleen het vervangen van de toilet pot. Vaak is de hele wc ruimte aan verfrissing toe en wil men ook nieuwe tegels en een nieuwe wastafel. Ook worden er steeds vaker zwevende toiletten geplaatst waarvoor ook het leidingwerk en het riool moet worden aangepast. Erkelens is gespecialiseerd in het plaatsen van toiletten en andere sanitair en zorgen ervoor dat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Voor het betegelen van WC in Kinderdijk en al het andere, kunt u terecht bij Erkelens. Bekijk onze website voor alle info en alle contactmogelijkheden.

De afwerking, het betegelen van de wc

Een bedrijf nodig die naast het betegelen van uw WC in Kinderdijk alle andere werkzaamheden kan uitvoeren? De gehele wc ruimte kan door ons worden afgewerkt. Wij kunnen zorgen voor :

  • Tegelwerk
  • Stucwerk
  • Plaatsing van de fontein met kraan
  • Plaatsing van toilet accessoires zoals een toiletrolhouder

Maar ook voor andere aanpassingen:

  • Aanbrengen van een verlaagd plafond met spotjes
  • Het plaatsen van een nieuwe toiletdeur en dorpel

In bijna een kwart eeuw hebben wij diverse relaties opgebouwd met sanitair- en tegelleveranciers. Door onze ruime ervaring met verschillende typen en merken kunnen wij ook vaak een passend advies geven.

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Betegelen van uw WC in Kinderdijk ?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring