waterontharder3
Waterontharder1
waterontharder2
waterontharder4
Installaties

Sanitaire installaties laat u doen door Erkelens Sanitair Montage  

Erkelens Sanitair Montage staat voor u klaar als het gaat om diverse installaties. Hierbij kunt u denken aan:  

  • Loodgieterswerk 
  • Vloerverwarming 
  • Centrale verwarming 
  • Elektriciteit 
  • Waterontharder 

Alle installaties worden uitgevoerd door ons eigen vakkundig personeel. Wordt er werk uitgevoerd aan uw sanitaire installaties en ziet u er tegenop om tijdens de verbouwing in uw badjas over straat naar de buren te lopen? Erkelens Sanitair heeft voor dit soort situaties een geweldige oplossing. De Saniwagen. Dit is een mobiele badkamer en toilet. Tijdens de verbouwing aan uw sanitaire installaties kunnen we deze voor uw deur plaatsen. Hierdoor heeft u toch de privacy en luxe van een eigen toilet en douche.  

Inbouwreservoir, de klassieker van de moderne badkamerinstallatie 

Inbouwreservoirs zijn klassiekers van de moderne badkamerinstallatie. Elk inbouwreservoir wordt voor de montage op dichtheid getest. Met een inbouwreservoir heeft u de keuze uit grote en kleine spoeling of spoel/stop functie. Er is tegenwoordig een inbouwreservoir dat zelfs tot 4,5 liter kan worden begrensd, daarmee zeer zuinig is qua waterverbruik. Overweegt u montage van een inbouwreservoir? U kunt uren informatie zoeken op internet, maar het beste kunt u gelijk naar de vakman stappen die het ook tot in de perfectie kan uitvoeren. Zo’n bedrijf zijn wij! Erkelens Sanitair Montage is meer dan twee decennia specialist op het gebied van alle sanitaire installaties en alle bijbehorende werkzaamheden. Wilt u meer informatie over sanitaire installaties laten monteren? Pak de telefoon of stuur ons een e-mail  of om een afspraak te maken of meer informatie te ontvangen. 

Waterontharders voor kalkvrij water 

Wilt u een zachte huid, heerlijk zacht haar, geen kalkvlekken meer en ook nog eens lekker drinkwater? Laat dan een waterontharder door Erkelens Sanitair Montage installeren. Een waterontharder is een investering die u tijd en geld gaat schelen. Met een waterontharder hoeft u namelijk veel minder zeep en schoonmaakmiddel te gebruiken. Hiermee draagt u dus ook automatisch een steentje bij aan het milieu. Interesse gekregen in een waterontharder? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak met ons!   

Maak a.u.b. uw keuze:

Cv aanleggen Erkelens Sanitair ITHO Ventilatie box Erkelens Sanitair

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage