waterontharder3
Waterontharder1
waterontharder2
waterontharder4
Installaties

Installaties

Erkelens Sanitair staat voor u klaar als het gaat om diverse installaties als loodgieterswerk, vloerverwarming, centrale verwarming en elektriciteit. Alle installaties worden beheerst door ons eigen vakkundig personeel.

Waterontharder zodat u minder kalk in het water heeft

Een zachte huid, heerlijk zacht haar, geen kalkvlekken meer schrobben die toch niet weg gaan en ook nog eens lekker drinkwater. Dat is het effect van een waterontharder. Een waterontharder is een investering dat u tijd en geld gaat schelen. Met een waterontharder hoeft u namelijk veel minder zeep en schoonmaakmiddel te gebruiken. Hiermee draagt u dus ook automatisch een steentje bij aan het milieu. Nu denkt u misschien, dit klinkt te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet! Als u de voordelen van zacht water zelf wilt ervaren, komen wij dit graag demonstreren.

Klik hier om een gratis demonstratie aan te vragen.

Loodgietwerswerk door Erkelens Sanitair Montage

Voor de aanleg en het onderhoud van uw sanitair, verwarming, waterleidingen en riolering. Maar ook voor zinkwerk en dakgoten kunt u bij ons terecht.

Vloerverwarming aangesloten op uw CV installatie

De vloerverwarming wordt aangesloten op de cv-installatie. Er wordt gebruik gemaakt van een kunststof slang die in een 'slakkenpatroon' wordt gelegd. Zo warmt de vloer gelijkmatig op, met als resultaat een zeer aangename temperatuur.

Erkelens Sanitair Montage voor het aanleggen of aanpassen van uw centrale verwaming

Voor het verplaatsen van een radiator of het aanpassen van het leidingwerk van uw cv staan wij graag voor u klaar.

Ook voor elektrische installaties komen we graag bij u langs

De aanleg van diverse elektrische installaties kan door ons worden verzorgd. 

 

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage