DSC00271a
DSC01790_1
Hendrik-Ido-Ambacht

Sanitaire installaties in Hendrik-Ido-Ambacht door Erkelens Sanitair Montage 

Wilt u uw sanitaire installaties laten uitvoeren door een professioneel bedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht? Dan helpt Erkelens Sanitair Montage u graag verder in verschillende situaties. Door onze jarenlange kennis, hebben we veel ervaring mogen opdoen. Sterker nog, we beschikken over ruim 25 jaar aan ervaring en delen onze kennis waar nodig. 

Expertise in het monteren van inbouw reservoirs en sanitaire installaties 

Bij Erkelens Sanitair Montage zijn we niet alleen gespecialiseerd in het monteren van sanitaire installaties, maar blinken we ook uit in het monteren van inbouw reservoirs. Onze deskundige loodgieters zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. We zorgen ervoor dat alles perfect werkt en naadloos integreert in uw badkamer of toiletruimte. 

Loodgietersdiensten van topkwaliteit 

Als ervaren loodgieter biedt Erkelens Sanitair Montage een breed scala aan diensten. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud of installatie, ons team staat klaar met de nodige expertise en gereedschappen. We hanteren de hoogste normen bij elk project en streven naar een uitmuntende klanttevredenheid. 

Sani Wagen: Uw tijdelijke badkameroplossing 

Wanneer we aan het werk gaan in Hendrik-Ido-Ambacht, dan kan het zo zijn dat u geen gebruik meer kunt maken van uw badkamer. Erkelens Sanitair Montage biedt voor u de oplossing. Wij beschikken namelijk over een Sani Wagen. Dit is als het ware een mobiele badkamer, inclusief toilet. Erkelens Sanitair Montage plaatst de mobiele badkamer voor uw deur, zodat u zich ook tijdens de verbouwing kunt opfrissen. 

Diverse diensten van Erkelens Sanitair Montage 

Wanneer u geïnteresseerd bent in ons bedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving, dan wilt u vast meer informatie over onze diensten. Zo weet u precies voor welke werkzaamheden u bij ons terecht kunt. Erkelens Sanitair Montage is een uiteenlopend bedrijf. Wij verrichten diensten zoals loodgieterswerk, het aanleggen van vloerverwarming, maar ook de centrale verwarming. Verder zijn we gespecialiseerd in elektriciteit en gaan te werk met een waterontharder. 

Waarom kiezen voor Erkelens Sanitair Montage? 

Onze vakmannen voeren de diensten tot in de perfectie voor u uit. Wij doen er alles aan om u een optimaal eindresultaat te bieden waarop u trots kunt zijn. Wat uw wensen en eisen ook zijn, we hebben voor elke situatie een passende oplossing. Ons team werkt dagelijks en met veel plezier aan hun diverse taken. 

Neem contact op voor meer informatie 

Heeft u interesse of wilt u verder geïnformeerd worden? Dat is voor ons geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op, want ons team helpt u graag verder en beantwoord uw vragen indien nodig. 

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Deskundigheid in de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht voor sanitaire installaties
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring