DSC00271a
DSC01790_1
Oud-Beijerland

Deskundigheid in de omgeving van Oud-Beijerland voor sanitaire installaties

Overweegt u om uw sanitaire installaties te laten uitvoeren in Oud-Beijerland? Dan zit u bij Erkelens Sanitair Montage goed, waar we ook gespecialiseerd zijn in het monteren van inbouw reservoirs. Onze vakmannen gaan graag voor u aan het werk en voeren hun werkzaamheden, waaronder loodgieterswerk, tot op de perfectie voor u uit. Wij zijn een uiteenlopend bedrijf, waardoor u voor diverse werkzaamheden bij ons terecht kunt. 

Wat wordt verstaan onder sanitair? 

Bent u nog niet zo bekend met het begrip sanitair? Erkelens Sanitair Montage in Oud-Beijerland en omgeving vertelt u graag meer. Sanitair staat voor alles wat tijdens een verbouwing en een renovatie geplaatst wordt ten behoeve van de klant. Het is een breed begrip en dat is dan ook de reden dat we verschillende soorten diensten leveren, waaronder sanitaire installaties monteren en inbouw reservoirs installeren. 

Wat valt onder sanitaire installaties in Oud-Beijerland? 

Zoals eerder benoemd, is Erkelens Sanitair Montage een uiteenlopend bedrijf. Wij doen er alles aan om een passende oplossing te vinden voor elke situatie, inclusief loodgieterswerkzaamheden. Wij hopen dat u tevreden terugkijkt op het eindresultaat. Onze vakmannen gaan vakkundig te werk en hebben oog voor detail. 

De werkzaamheden van Erkelens Sanitair Montage: 

  •  Loodgieterswerkzaamheden; 
  • Het aanleggen van vloerverwarming; 
  • Het aanleggen van centrale verwarming; 
  • Gespecialiseerd in elektriciteit; 
  • Waterontharder.

Wat doet een waterontharder? 

Het water stroomt vanuit uw waterleiding naar de waterontharder. In de waterontharder ziet u een kolom met daarin kleine bolletjes, oftewel kunsthars. Laat een waterontharder installeren door ons, zodat u nooit meer last heeft van kalkvlekken en u heeft altijd schoon drinkwater. Verder biedt een waterontharder enkele voordelen. Zo hoeft u minder zeep en andere schoonmaakmiddelen te gebruiken, waardoor u milieuvriendelijk te werk gaat. 

Heeft u interesse in ons bedrijf in Oud-Beijerland? Dan zijn we u graag van dienst! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor het krijgen van meer informatie. Door onze ervaring van ruim 25 jaar, kunnen we u voorzien van het juiste advies. 

  

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Deskundigheid in de omgeving van Oud-Beijerland voor sanitaire installaties
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring