DSC00271a
DSC01790_1
Dordrecht

Mobiele douche voor de deur bij u in Dordrecht

Wordt uw badkamer of toilet verbouwd in Dordrecht en omgeving? Dan kunt u tijdelijk geen gebruik maken van het toilet. Schakel de hulp in van een professioneel bedrijf zoals Erkelens Sanitair Montage. Om dit soort vervelende situaties te voorkomen, bieden we de Sani Wagen aan.. Een Sani Wagen wordt ook wel een tijdelijke douche en toilet genoemd, die tijdens zo’n verbouwing ideaal is. Het is eigenlijk een nood douche om u uit de brand te helpen  

Mobiele badkamer in Dordrecht: hoe werkt het? 

Tijdens de verbouwing plaatsen we de mobiele badkamer. Onze Sani Wagen wordt tijdens de verbouwing aan uw sanitaire installaties voor u deur geplaatst. Zo heeft u ondanks de verbouwing nog een eigen toilet, maar ook een douche. Heeft u interesse in het huren van de Sani Wagen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Onze Sani Wagen zou voor een korte tijd nodig zijn tijdens de verbouwing. Ons team werkt met een strakke planning, zodat u precies weet wat u te wachten staat. Onze gespecialiseerde vakmensen zijn u graag van dienst. Het versnelt tenslotte de afwikkeling van uw verbouwing aan uw sanitaire installaties.  

De voordelen van een mobiele douche in Dordrecht 

Wanneer u uw badkamer gaat verbouwen in Dordrecht, is het vanzelfsprekend dat u een aantal dagen geen gebruik kunt maken van uw douche. Onze mobiele douche bij badkamer renovatie, oftewel Sani Wagen, is een kleine aanhangwagen.  

De Sani wagen is voorzien van: 

 • Een douche; 
 • Een wastafel; 
 • Een toilet
 • Een grote spiegel 
 • Een thermostaatkraan 
 • Een bankje 

U kunt de douche gemakkelijk zelf ophalen in Dordrecht. Wij raden u aan om een trekhaak voor uw auto mee te nemen. Wanneer u dit zelf niet ziet zitten, kunt u zorgen voor een chauffeur met ervaring van het rijden met een aanhangwagen. Verder kunt u de mobiele douches ook laten bezorgen in Dordrecht. Het leveren van een mobiele douche is Dordrecht en omgeving is een stukje service van onze klanten. 

Badkamer verbouwen Dordrecht: de specificaties 

Heeft u interesse in het aanschaffen van onze mobiele douche in Dordrecht en omgeving? Zo kunt u ten alle tijden douche, zonder naar familie en/of vrienden te gaan. 

De specificaties van onze Sani Wagen: 

 • Afmeting 240 x 220 x 270 cm (lxbxh); 
 • Met boiler of geiser; 
 • Kraan, stopcontact en afvoerputje nodig; 
 • Compact en eenvoudig in gebruik; 
 • Inclusief eindschoonmaak; 
 • Ideaal bij de badkamerverbouwing. 

Wilt u de werkzaamheden rondom de sanitaire installaties in Dordrecht laten uitvoeren door Erkelens Sanitair Montage? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of stuur een bericht via Whatsapp.  

Waarom kiezen voor Erkelens Sanitair Montage? 

Gaat u uw badkamer of toilet verbouwen in Dordrecht? Dan is een mobiele douche van belang. Wij staan graag voor u klaar en nemen al uw zorgen uit handen. Wij voeren de installaties vakkundig uit door ons specialistische team. Hierbij maken we gebruik van een waterontharder, wat u enorm veel tijd en geld kan besparen. Door middel van een waterontharder, hoeft u minder gebruik te maken van zeep en andere schoonmaakmiddelen.  

Wij voeren alle werkzaamheden uit rondom de sanitaire installaties. Sterker nog, we voeren ook diverse elektrische installaties uit. Heeft u interesse of wilt u verder geïnformeerd worden? Dan is voor ons geen enkel probleem, neem gerust contact met ons op! 

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Mobiele douche voor de deur bij u in Dordrecht
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring