DSC00271a
DSC01790_1
Rotterdam

Mobiele douche voor de deur bij u in Rotterdam

Wordt uw badkamer of toilet verbouwd? Ziet u er tegenop om tijdens de verbouwing in uw badjas over straat naar de buren te lopen? Erkelens Sanitair heeft voor dit soort situaties een geweldige oplossing, namelijk de Saniwagen. De Saniwagen is een mobiele badkamer en toilet, die wij tijdens de verbouwing aan uw sanitaire installaties voor uw deur nabij Rotterdam kunnen plaatsen. Hierdoor ervaart u de luxe van een eigen toilet en een douche. Klik hier om de Saniwagen te huren. Uiteraard zal dit niet nodig zijn voor lange tijd want wij werken met een strakke planning en gespecialiseerde vakmensen. Dit versnelt de afwikkeling van uw verbouwing aan uw sanitaire installaties en dus ook het douchen in de mobiele douche voor uw deur vlakbij Rotterdam.

De voordelen van een mobiele douche

Badkamer verbouwen en dus een paar dagen geen gebruik van de douche kunnen maken? Wil je liever geen gebruik maken van de badkamer van buren of familie? Huur dan een tijdelijke mobiele douche in Rotterdam of omgeving! Een mobiele douche, onze Saniwagen, is een kleine aanhangwagen met een douche, wastafel en toilet. Verder is de badkamer uitgerust met een grote spiegel, thermostaatkraan en een bankje. U kunt de mobiele douche zelf op komen halen in Rotterdam. Zorg dan voor een auto met trekhaak en bij voorkeur heeft de chauffeur ervaring met het rijden met een aanhangwagen. Maar natuurlijk kan de mobiele douche ook bezorgd worden bij u in Rotterdam. Bij verbouwingen door Erkelens is levering van een mobiele douche bij u in de omgeving van Rotterdam uiteraard een stukje service van onze kant.

Badkamer verbouwen? Huur dan een mobiele douche!

Met een mobiele douche voor de deur in Rotterdam, hoeft u niet meer naar de buren en kunt u zo lang douchen als u wilt. Specificaties van onze Saniwagen:

  • Afmeting 240 x 220 x 270 cm (lxbxh)
  • Met boiler of geiser
  • Kraan, stopcontact en afvoerputje nodig
  • Compact en eenvoudig in gebruik
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Ideaal bij de badkamerverbouwing

Binnenkort dus werkzaamheden aan uw sanitaire installaties in onze regio Rotterdam en een mobiele douche nodig? Neem contact met ons op middels het contactformulier op de website of via Whatsapp.

Mobiele douche bij Erkelens in de omgeving van Rotterdam

Een mobiele douche is pas nodig in Rotterdam wanneer u gaat/laat verbouwen in de badkamer of toilet. Maar twee linkerhanden betreft sanitaire installaties? Erkelens Sanitair staat voor u klaar met twee rechterhanden als het gaat om sanitaire installaties. Alle installaties worden uitgevoerd door ons eigen vakkundig personeel. Denk bijvoorbeeld aan een waterontharder. Een waterontharder is een investering dat u tijd en geld gaat schelen. Met een waterontharder hoeft u namelijk veel minder zeep en schoonmaakmiddel te gebruiken. Voor welk soort werk aan sanitaire installaties dan ook, ook werkzaamheden aan diverse elektrische installaties kan door ons worden verzorgd. En natuurlijk het aansluiten van de mobiele douche bij u voor de deur in Rotterdam doen wij voor u! 

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Mobiele douche voor de deur bij u in Rotterdam
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring