DSC00271a
DSC01790_1
Dordrecht

Toilet renovatie of vervangen in Dordrecht door Erkelens Sanitair Montage

Wilt u graag uw toilet renoveren in Dordrecht en omgeving? Dan bent u bij Erkelens Sanitair Montage op de juiste plek. Door de loop van de jaren heen kan het zo zijn dat u de uitstraling van uw toilet zat bent. Of dat het toilet sluit niet aan bij de overige stijl van uw woning. Om welke reden dan ook, we zijn u graag van dienst in verschillende situaties. 

Nieuw toilet bouwen in Dordrecht en omgeving 

Heeft u interesse en wilt u graag een nieuw toilet plaatsen in Dordrecht? Erkelens Sanitair Montage weet als geen andere hoe ze dit voor u kunnen uitvoeren. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in dit soort werkzaamheden. Erkelens Sanitair Montage gaat snel te werk en we denken in praktische oplossingen. Onze vakmensen gaan graag voor u aan de slag en we zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart.  

Toilet betegelen: door professionals in Dordrecht 

Buiten het verbouwen van het gehele toilet om in Dordrecht, verrichten we ook het betegelen van uw toilet. Tegels kunnen namelijk al een groot verschil leveren in de uitstraling van het toilet. Het aanbod aan soorten tegels is enorm en ons team weet hier alles van. Heeft u de juiste tegels gevonden? Dan kunt u gerust een afspraak met ons maken, om deze door ons te laten plaatsen. Verder kunnen we u ook voorzien van de juiste tegels en advies geven waar nodig. Elke tegel heeft zo’n zijn unieke eigenschappen. 

Waarom kiezen voor Erkelens Sanitair Montage in Dordrecht? 

Hebben we uw aandacht gewekt en verrichten we de diensten die voor u van toepassing kunnen zijn? Dan helpen we u graag verder! Wij zijn een uiteenlopend bedrijf en leveren verschillende werkzaamheden. 

Hierbij kunt u denken aan: 

  • Een verhoogd toilet; 
  • Een verstelbaar toilet; 
  • Een andere indeling; 
  • Andere tegels; 
  • Het stellen van de wastafel. 
  • En meer. 

Bent u benieuwd wat we nog meer te bieden hebben in Dordrecht en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op, want ons team is u graag van dienst.  

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring