DSC00271a
DSC01790_1
Zwijndrecht

Toilet renovatie in uw woning in de buurt van Zwijndrecht

Toilet renovatie in uw woning in de buurt van Zwijndrecht uitbesteden aan een deskundig en betrouwbaar bedrijf? Is uw toilet aan vervanging toe? Voor toilet renovatie in Zwijndrecht en omgeving moet u beslist bij Erkelens Sanitair Montage zijn. Erkelens Sanitair Montage heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het renoveren van badkamers en toiletten. Wij verzorgen toilet renovatie dan ook graag voor u. Hierbij kunt u denken aan:

  • Nieuwe tegels
  • Fontein
  • Wandcloset
  • Verhoogd toilet

En nog veel meer. Wat uw wensen ook zijn, onze vakmensen kunnen dit verzorgen in de buurt van Zwijndrecht en omgeving.

Toilet renovatie voor een verstelbaar toilet

Veel toilet renovatie projecten die wij uitgevoerd hebben in Zwijndrecht en omgeving kunt u bekijken in onze fotoalbum op de website. Zo hebben wij voor diverse klanten een verstelbaar toilet mogen leveren. Wanneer er in uw gezin flinke lengteverschillen voorkomen of als u de middelbare leeftijd heeft, maar nog niet toe bent aan een hoog toilet, dan biedt het verstelbaar toilet (alvast) de oplossing. Zo’n toilet is gemakkelijk in hoogte te verstellen met één druk op de knop. Deze knop kan zowel met als zonder elektronica worden geïnstalleerd.

Afspraak voor toilet renovatie

Wilt u een afspraak voor toilet renovatie in de buurt van Zwijndrecht? Het team van Erkelens Sanitair Montage staat graag voor u klaar. Om uw toilet naar wens te kunnen renoveren nodigen wij u graag eerst uit voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Dit werken we uit in een offerte en ontwerp op maat. Pas wanneer u het hier mee eens bent zullen we starten met de toilet renovatie.

Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Toilet renovatie in uw woning in de buurt van Zwijndrecht
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring