DSC00271a
DSC01790_1
Gouda

Inloopdouche aangelegd door Erkelens vlakbij Gouda

Een gedateerde badkamer? Een badkamerrenovatie nodig voor u in de buurt van Gouda? U ziet de meest prachtige inloopdouches in de woonprogramma’s op TV? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend advies voor een inloopdouche in Gouda of omgeving. Een inloopdouche is tegenwoordig meer dan alleen een badkamer. Het is uw eigen stukje wellness in uw woning. De badkamer is veel meer dan alleen een ruimte om jezelf te wassen. Een plek waar u ontspannen de dag begint of waar u de dag weer van u afspoelt. Verlangt u ook naar zo’n dagelijks relax moment, maar ziet u op tegen de aanleg van een inloopdouche bij u in Gouda? Wij bieden praktische oplossingen. De aanleg van een inloopdouche vlakbij u in Gouda kost namelijk geen maanden van uw leven. Wij hebben 23 jaar ervaring, werken met vakmensen en zorgen onder andere voor stofreductie, hierdoor werken wij vakkundig en snel en beperken wij de hoeveelheid stof tot een minimum.

Inloopdouche in Gouda aangelegd door ervaren vakmensen

Inloopdouche in uw woning nabij Gouda aan laten leggen? Laat het uitvoeren door Erkelens Sanitair! Maar ook voor meer aanpassingen in uw bestaande badkamer, zoals een muurtje dat verplaatst moet worden, nieuwe tegels etc. Het maakt eigenlijk niet uit wat u wilt verbouwen, maar wat de reden ook is, u heeft bijvoorbeeld twee linkerhanden of u heeft er gewoon geen zin in of tijd voor, betrek Erkelens in uw project. Wij zien, door onze jarenlange ervaring, de functie van een ruimte en bieden vernieuwend oplossingen aan. Mogelijkheden waar u zelf waarschijnlijk nog niet bij stil stilstond en die uw woongenot aanzienlijk vergroten in de omgeving van Gouda, zoals een inloopdouche.

Erkelens legt uw inloopdouche aan in Gouda

Geen weken lang stof en troep willen tijdens de aanleg van een inloopdouche bij u in Gouda? Erkelens werkt met een strakke planning en gespecialiseerde vakmensen, dit versnelt de aanpassing van uw badkamer met de aanleg van een inloopdouche. Tevens is het douchen bij de buren overbodig, dankzij onze Saniwagen bij u voor de deur. Neem eens contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of advies. We voeren uiteraard niet alleen esthetische verbouwingen uit, maar ook praktische. Bekijk vandaag nog onze website voor alle werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren voor u in de buurt van Gouda, dus ook voor die hedendaagse inloopdouche.

Inloopdouche niet alleen mooi, maar ook praktisch!

Wist u dat een inloopdouche niet alleen hip is, maar ook toekomstgericht voor u vlakbij Gouda? Stel u bent al wat ouder en heeft het nog ontzettend naar uw zin in uw huidige woning in de buurt van Gouda. U zou hier graag nog een tijdje blijven wonen. Denk dan aan de toekomst en zorg voor een geschikte badkamer en toilet. Het zijn ruimten die u dagelijks gebruikt. Met slechts wat kleine aanpassingen, zoals een inloopdouche, kunnen wij net dat beetje extra comfort bieden waardoor u nog jaren kunt genieten van uw huidige woning in Gouda of omgeving. Enkele voorbeelden van aanpassingen zijn:

  • Een anti-slip vloer
  • Een drempelloze douche, zoals een inloopdouche
  • Een douchestoel;
  • Steunbeugels, hier kunt u zich aan vasthouden. Zowel tijdens het douchen als tijdens het in- en uitstappen;
  • Een verstelbaar toilet.
Erkelens Sanitair Montage logo
Erkelens Sanitair Montage
Inloopdouche aangelegd door Erkelens vlakbij Gouda
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring